Overal via alle devices zakelijk bereikbaar
Overal via alle devices zakelijk bereikbaar
Helemaal happy in de cloud!
Helemaal happy in de cloud!

Internet Overal

Sinds 2007 bieden wij bedrijven de mogelijkheid om de overstap te maken van een traditionele IT omgeving naar cloud based werken.

Ontwikkelingen gaan snel en de afhankelijkheid van internet voor uw bedrijf is groot, risicovol en de complexiteit ervan neemt alleen maar toe. INTERNET OVERAL optimaliseert en vernieuwt rigoureus IT infrastructuren van bedrijven.

Lees meer over Internet Overal

Services

Krachtige oplossingen die online werken geweldig maken.

Bekijk alle services

Google bedrijfsoplossingen

Het beste van Google, nu voor uw bedrijf.

Bekijken

Zoho bedrijfsapplicaties

Zoho - Operating System for Businesses.

Bekijken

Mobile First Services

Werken via Smartphone, Tablet en Laptop.

Bekijken
Mobiel werken waar je maar wilt!

Voordelen

INTERNET OVERAL neemt bedrijven aan de hand en laat ze 100% webbased werken.

Meer werkplezier

Plezierig werken, het is namelijk ook leuk om te werken in een cloud-based werkomgeving. Chatten of video-conferencing met collega’s en real-time editing in een online document.

Meer veiligheid

Bang voor data-loss, overweeg dan de overstap naar de cloud alwaar dataverwerking in datacenters conform de ISO/IEC 27001 normering plaatsvindt.

Meer efficiëncy

Eenvoudiger werken, want uw collega’s hebben altijd de actuele stand van zaken en laatste versies van projecten en documenten bij de hand. Dit dankzij cloud applicaties.

Lagere kosten

Goedkoper werken, want u betaalt alleen voor de cloud dienst waarvoor u een abonnement hebt afgesloten. Dus geen dure server kosten en geen dure licentiekosten.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Flexibeler werken, door te starten met cloud based werken is het vergroten of verkleinen van uw online capaciteit nog makkelijker en is uw team flexibeler in te zetten.

Milieuvriendelijker werken

Wanneer uw bedrijf eenmaal voorzien is van cloud technologie, dan realiseert u milieuwinst door gebruik te maken van webbased vergaderen. Bovendien heeft u veel lagere stroomkosten.

Alles via het internet

Geen servers op kantoor en geen systeembeheerders voor onderhoud. Net als internet-bankieren, vakanties boeken, muziek aanschaffen alles gebeurt via het web. 60% van de Fortune 100 bedrijven werkt al op deze manier werken.

Korte terugverdientijd

Met lagere implementatiekosten dan server based oplossingen, lagere maandelijkse exploitatiekosten en betere en effectievere toegang tot informatie zijn de investeringen in cloud technologie ten opzichte van de oude situatie snel terugverdiend.

Sluiten