Diensten

GeeFirm Support biedt bedrijven de nieuwste generatie kantoorautomatisering. Zoals webbased kantooroplossingen aangevuld met applicaties als CRM, Projectmanagement of Facturatie. Wij regelen de techniek, u hoeft alleen maar in te loggen.

Wanneer u dan toch meer en meer via het web gaat doen, laat ons dan eens kijken naar de hosting-infrastructuur van de website of naar de manier waarop Social Media ingezet kan worden voor uw bedrijf. Wellicht bent u klaar voor de next-step zoals: de bouw van een webshop.

Soms staat er nog een applicatie-server, ook die moet het liefst naar de cloud. Veiligheid van werken, bescherming van data en ondersteuning door specialisten. Het kan allemaal geregeld worden met het dienstaanbod van GeeFirm Support.

Google bedrijfsoplossingen

Het beste van Google, nu voor uw bedrijf.

Bekijken

Zoho bedrijfsapplicaties

Zoho - Operating System for Businesses.

Bekijken

Mobile First Services

Werken via Smartphone, Tablet en Laptop.

Bekijken

Voordelen

GeeFirm neemt bedrijven aan de hand en laat ze 100% webbased werken.

Meer werkplezier

Plezierig werken, het is namelijk ook leuk om te werken in een cloud-based werkomgeving. Chatten of video-conferencing met collega’s en real-time editing in een online document.

Meer veiligheid

Bang voor data-loss, overweeg dan de overstap naar de cloud alwaar dataverwerking in datacenters conform de ISO/IEC 27001 normering plaatsvindt.

Meer efficiëncy

Eenvoudiger werken, want uw collega’s hebben altijd de actuele stand van zaken en laatste versies van projecten en documenten bij de hand. Dit dankzij cloud applicaties.

Lagere kosten

Goedkoper werken, want u betaalt alleen voor de cloud dienst waarvoor u een abonnement hebt afgesloten. Dus geen dure server kosten en geen dure licentiekosten.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Flexibeler werken, door te starten met cloud based werken is het vergroten of verkleinen van uw online capaciteit nog makkelijker en is uw team flexibeler in te zetten.

Milieuvriendelijker werken

Wanneer uw bedrijf eenmaal voorzien is van cloud technologie, dan realiseert u milieuwinst door gebruik te maken van webbased vergaderen. Bovendien heeft u veel lagere stroomkosten.

Alles online

Geen servers op kantoor en geen systeembeheerders voor onderhoud. Net als internet-bankieren, vakanties boeken, muziek aanschaffen alles gebeurt via het web.

Korte terugverdientijd

Met lagere implementatiekosten, lagere maandelijkse exploitatiekosten en een betere en effectievere toegang tot informatie zijn de investeringen in cloud technologie ten opzichte van de oude situatie snel terugverdiend.

Sluiten