Mobile First Services

De komende jaren wordt Mobile First werken steeds belangrijker. We zijn voortaan 24/7 online en een groot deel van ons leven speelt zich dan ook online af. We beschikken over steeds meer devices die verbonden zijn met het internet. Daarom is het dus een logische stap dat we steeds meer Mobile gaan werken. Over een aantal jaar weten we niet beter en gebruiken we voor onze werkzaamheden alleen nog maar mobiele devices. U kunt als bedrijf niet om Mobile First werken heen. Zorg daarom dat uw bedrijfsvoering aansluit bij uw doelgroep. Hoe willen zij communiceren? Het is voor bedrijven belangrijk om hier over na te denken en hierop in te spelen. GeeFirm biedt u daarom tal van Mobile First services aan.

Ook Mobile First Werken?

Zakelijke toepassingen

Uit onderzoek is gebleken dat de smartphone inmiddels de overhand heeft genomen. Het is dus van belang dat u als bedrijf kijkt naar de zakelijke toepassingen voor mobiel. Zo geeft Google voorrang aan websites die responsive zijn en zich dus qua ontwerp en indeling automatisch aanpassen aan de schermgrootte. Zij kijken naar mobiele ervaringen en of uw website niet te klein is voor een mobiel scherm. Als u Mobile First wil gaan werken is het dus belangrijk dat u uw website responsive maakt. Als specialist in Google Enterprise Services bieden we tal van Mobile First diensten die u helpen uw bedrijfsvoering meer Mobile First-ready te maken.

Bring Your Own Device

Mobile First werken komt en als bedrijf is het slim om hierin mee te gaan. Het is belangrijk om medewerkers te faciliteren. Bring Your Own Device (BYOD) is niet voor niets een veel gehoorde term. Onderzoekers wijzen het uit: 74% van de mensen kiest zijn eigen smartphone voor zijn werk. Bovendien kan dit goed, omdat met Mobile First werken u ook zakelijke toepassingen kan koppelen. Zo kunt u via uw smartphone online communiceren, agenda's inzien, e-mails versturen, zakelijke apps zoals Zoho CRM updaten. Bovendien kan het gekoppeld worden met bedrijfsapplicaties van Google en Zoho.

Mobile First services integratie

Zeer geschikt voor een Mobile First bedrijfsvoering zijn de onderstaande diensten. De genoemde Google en Zoho diensten werken uitstekend op Laptop, Tablet en Smartphone (van type iOS, Android of Windows).

Zou u meer willen weten over Mobile First werken? Neem dan contact met ons op.

Sluiten