Zoho bedrijfsapplicaties

Zoho biedt het meest uitgebreide pakket van onderling contextueel geïntegreerde bedrijfs-cloud-applicaties voor MKB bedrijven.

Onderstaande applicaties zijn uitermate goed te integreren met G Suite en gebaseerd op het concept van SaaS, ofwel Software as a Service.

Bij GeeFirm bent u in goede handen, want met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij Zoho Specialist in Nederland.

Zoho bedrijfsapplicaties uitproberen?

Zoho - bedrijfsoplossingen voor de mobiele werker

Zoho biedt een Operating System for Businesses. Dit systeem biedt alles dat u nodig heeft om uw sales een boost te geven, productiviteit te verhogen en uw dagelijkse activiteiten te beheren. Dit is allemaal strak geïntegreerd en klaar voor mobiel.

Zoho specialist

Rond alle diensten van Zoho levert GeeFirm als specialist voor het MKB advies op maat, passend bij uw bedrijfsproces. We verzorgen training van beheerders en gebruikers.

  • inrichting backend omgeving
  • integratie met Zoho applicaties
  • koppeling met G Suite
  • optimalisatie van Zoho
  • Zoho CRM ondersteuning bij adoptie

Laat GeeFirm de Zoho CRM reseller van Nederland zorgen voor kennisoverdracht en een perfecte inrichting binnen uw bedrijf. U blijft daarna op de hoogte van zakelijke kansen en leads met Zoho CRM waardoor uw medewerkers meer tijd besteden aan dat wat ze het beste doen, namelijk: verkopen.

Zoho CRM reseller Nederland

Zoho CRM zorgt voor een 360 graden customer central inzage in wat er bij ow klanten speelt, kunt u zich concentreren op uw bedrijf zonder zorgen over uw automatisering. Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie terug te vinden op 1 plek zodat u altijd optimaal geïnformeerd bent. Vraag ons, uw Zoho CRM Reseller in Nederland, u te helpen bij de inrichting.

Sluiten