Zoho Books

zoho-books-accounting-software
Zoho books gratis uitproberen?

Zoho Books

Zoho Books is een onderdeel van Zoho CRM en helpt met de organisatie van financiën, contacten en verkoop. Manage klantcontact, zorg dat ze op tijd betalen en bespaar tijd door efficiënter te werken. Met dit online programma is boekhouden gemakkelijk en altijd en overal uit te voeren. Het bevat onder andere mooi gestructureerde facturen, die u vervolgens online naar uw klanten stuurt. Daarnaast staan alle uitgaven en inkomsten op een een rij. Bovendien kunt u uw bedrijf eenvoudig aan de bank koppelen, zodat u alle transacties bewaakt en categoriseert zijn.

Snelle en eenvoudige transacties met Zoho Books

Zoho Books, zoals eerder gezegd, organiseert en beheert zakelijke transacties op een overzichtelijk plek. Dit in een mum van tijd, zodat er minder tijd wordt besteedt aan het opstellen en schrijven van facturen. Achterstallige betalingen staan in een overzicht. Bovendien biedt Zoho Books de mogelijkheid om klanten makkelijk en snel te laten reageren op facturen en betalingsherinneringen.

Beter zicht op uitgaven

Met Zoho Books bent u altijd en overal op de hoogte van veranderingen op het gebied van uw geldzaken.
Bekijk geldstromen, liquiditeit, betalingen en incasso’s online. Ook biedt Zoho Books een gestructureerde lijst van uitgaven, verdeeld in bijvoorbeeld reiskosten, kantoorfaciliteiten en software.

Geautomatiseerd bankieren

Bankieren is nog nooit zo gemakkelijk geweest, want Zoho Books kan worden gekoppeld met uw bankrekening. Creëer een simpel beeld en importeer alle transacties met de bank. Zoho Books is betaalbaar, gemakkelijk in gebruik en biedt een prima support.

Meer weten?

GeeFirm is gecertificeerd Zoho specialist in Nederland. Zou u meer willen weten over Zoho CRM neem dan contact met ons op. Of probeer het nu gratis uit.

Probeer het nu
Sluiten