Zoho Campaigns

zoho-campaigns-overview
ZOHO CAMPAIGNS GRATIS UITPROBEREN?

Zoho Campaigns

Bereik en betrek uw klanten met Zoho Campaigns.

Ontwerp, verstuur en volg effectieve e-mail campagnes die u helpen om waardevolle relaties op te bouwen met uw klanten. Bovendien kan u Social media en e-mail campagnes laten integreren.

CRM Campaigns biedt uw bedrijf:

  • Integratie met Zoho CRM
  • Campagne tracking en rapportage
  • Promoot op social media

Zoho Campaigns - nieuwsbrief editors

Breng uw nieuwsbrief of campagne naar het volgende niveau met behulp van Zoho Campaigns. Dit kan gemakkelijk door middel van een gekozen template binnen Zoho Campaigns, een HTML editor of met Google Docs.

Zoho Campaigns en Zoho CRM

Gebruik Zoho Campaigns voor email marketing. Dit kan allemaal zonder enige inspanning. Hierdoor kan u zichzelf focussen op het bouwen van een relatie met uw klanten. Zoho Campaigns synchroniseert CRM leads en contactpersonen met de email-acties. Bovendien kan u uw email marketing automatiseren door het gebruik van email workflows en automatisch antwoorden. Bovendien worden de resultaten van campagnes direct real-time teruggekoppeld.

Zoho Campaigns - social

Vergroot uw bereik door het gebruik van social media. Breng uw campagnes naar het volgende niveau, door ze aan te vullen met social media. Op deze manier kan u een groter publiek bereiken. Promoot uw campagnes op Facebook, Twitter en LinkedIn en benader zo gemakkelijk de doelgroep.

Zoho Campaigns op uw mobiel

Beheer uw mailing lijst en verzonden campagnes gemakkelijk via elk gewenste mobiele apparaat. Zelfs het bekijken van campagne resultaten of het bekijken van de groei van uw mailing lijst kan met Zoho Campaigns gemakkelijk via uw mobiele apparaat.

Zoho Campaigns - Google Docs

Zoho Campaigns biedt ook de kans om uw nieuwsbrieven op te maken in Google Docs. Deze nieuwsbrieven kan u vervolgens gebruiken als mailing.

Zoho Campaigns - analytics

Nu kunt u alles real-time in de gaten houden, want Zoho Campaigns volgt wat er gebeurd na het verzenden van uw email en social media campagnes. Hiermee kunt u de volgers, fans en vrienden van uw bedrijf beter begrijpen. Bovendien kan met de ingebouwde analytics gemeten worden wanneer, waar en met welk device iemand uw nieuwsbrief opent, ook ziet u hoe vaak hij is bekeken en gedeeld is op social media.

Zoho Campaigns – voor campagnes op maat

Hieronder nogmaals kort de voordelen die het gebruiken van Zoho Campaigns u biedt wanneer u dit gebruikt voor uw bedrijfscampagnes.

  • Integratie met Zoho CRM
  • Integratie met Google Analytics
  • Integratie met Facebook, LinkedIn & Twitter
  • Massa nieuwsbrief mailings
  • Voorgedefinieerde templates
  • Koppeling Google Docs
  • Gemakkelijke editor

Meer weten?

GeeFirm is gecertificeerd Zoho specialist in Nederland. Zou u meer willen weten over Zoho CRM neem dan contact met ons op. Of probeer het nu gratis uit.

Probeer nu
Sluiten