Zoho CRM

zoho crm nederland
ZOHO CRM GRATIS UITPROBEREN

Eenvoud werkt

Zoho CRM brengt structuur aan in uw verkoopkansen, klantcontacten, leads en alle informatie binnen uw commerciële organisatie. Dit klantregistratie pakket geeft u de ruimte om bij uw klanten te zitten in plaats van achter uw computer. Met Zoho CRM worden allerlei dagelijkse zaken geautomatiseerd waardoor u meer tijd over houdt.

  • Heldere sales informatie
  • Praktisch en eenvoudig in dagelijks gebruik
  • Geschikt voor smartphone-gebruik (iOS, Android)
  • Standaard uitgebreide rapportages en dashboards
  • Implementatie in 5 dagen
  • Integratie met website, campagnetools en meer

Een pluspunt voor allerlei ondernemingen in talloze sectoren is de eenvoud van het pakket. Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie op 1 plek terug te vinden en uw klant optimaal service te bieden. Voor ieder type bedrijf, groot of klein, is er een geschikte versie.

Zoho CRM is net zo gebruiksvriendelijk als internet bankieren. Waar u ook bent, u kunt middels uw persoonlijke login en password inloggen op uw eigen omgeving en vervolgens klantgegevens bekijken en bijwerken of met collega’s samenwerken.

zoho crm

Mobiel Werken met Zoho CRM

Interactief communiceren dankzij embedding van Social Media en andere tools om contacten te informeren binnen 1 account. Met Zoho CRM de leading cloud oplossing kunt u ook mobiel werken. Via uw Smartphone, Tablet of laptop kunt u onderweg uw klantgegevens, leads, opportunities, en andere bedrijfsgegevens opzoeken (geschikt voor Android en iOS).

Probeer nu

Verkoopkansen en Zoho CRM

Verkrijg inzichten in het offertetraject en openstaande kansen en stem hierop uw verkoopstrategie en doelstellingen af. Met Zoho CRM kan u overigens uw workflow-stappen automatiseren zodat u meer tijd houdt voor klanten en hun behoeftes.

Zoho-crm_1

Implementatie in 5 dagen

Het 5-daagse startpakket is geschikt voor gebruikers en functioneel beheerders. De training biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om middels een training-on-the-job in sneltreinvaart te leren wat er wel en niet kan binnen het pakket.

Meer weten?

GeeFirm is gecertificeerd Zoho specialist in Nederland. Zou u meer willen weten over Zoho CRM neem dan contact met ons op. Of probeer het nu gratis uit.

Naar de contactpagina

Zoho CRM - Google for Work

De Zoho CRM integratie met Google for Work werkt uitstekend. Denk aan een embedding van Gmail en synchronisatie van, Google Calender, Google Contacts en Google Drive. Deze unieke combinatie van Zoho CRM met Google maakt dat u Mobile First middels laptop, tablet en smartphone kunt werken. Samenwerken verloopt beter, communiceren gaat gemakkelijker en informatie delen doet u vanuit de cloud.

Zoho CRM integratie-ready

Vraag om een demo van Zoho CRM integratie met Google for Work of met Campaigns, Projects of Invoice. Stap over en ga ook web-based werken vanuit één eco-systeem.

Zoho CRM security

Verzekerde beveiliging van uw gegevens. De webapplicatie is voorzien van fysieke beveiliging, gegevenscodering, gegevens authenticatie, toepassingsbeveiliging en meer.

Zoho CRM database

Omdat u de CRM informatie centraal beschikbaar heeft kunt u ook sneller reageren en uitstekende klantenondersteuning bieden. Dit werkt positief voor u, voor uw klanten en voor uw werknemers.

Sluiten