Zoho Invoice

zoho-invoice
Zoho invoice GRATIS UITPROBEREN?

Door het gebruiken van Zoho Invoice bespaart u tijd en moeite. Zoho Invoice is een eenvoudig facturatie systeem speciaal ontworpen om u te helpen met het maken van de perfecte factuur, het volgen van betalingen en om sneller online betaald te krijgen.

  • Eenvoudig online factureren
  • Beheer uitgaven gemakkelijk
  • Automatiseer betalingsherinneringen

De kracht van Zoho Invoices

Zoho Invoice - eenvoud telt
Maak nu zelf gemakkelijk online offertes en facturen met Zoho Invoice. Pas ieder element aan, gebruik de standaardsjablonen of ontwerp zelf een passend bij de huisstijl.

Zoho Invoice en PayPal
Laat uw klanten online betalen met behulp van populaire gateways zoals Paypal en binnenkort IDEAL.

Zoho Invoice - rapportage
Zoho Invoice rappoteert helder wat u nog tegoed hebt van klanten. Volg de betalingen op en stel automatische herinneringen in.

Zoho Invoice op uw mobiel
Ook wanneer u niet op kantoor bent kunt u achterhalen wat de status van uw facturen is. Het kan met de speciale Zoho invoice App voor iOS en Android.

Zoho Invoice - kostenoverzicht
Met Zoho Invoice heeft u naast mogelijkheid om online facturen te versturen ook de optie om uitgaven bij te houden. Hierdoor heeft u snel inzicht in de financiƫle positie.

Zoho Invoice - security
De Zoho Invoice infrastructuur is cloud based en ondergebracht in de meest veilige datacenters. Data wordt 256 bit SSL-versleuteld en veilig op meer lokaties opgeslagen

Meer weten?

GeeFirm is gecertificeerd Zoho specialist in Nederland. Zou u meer willen weten over Zoho Invoice neem dan contact met ons op. Of probeer het nu gratis uit.

probeer nu
Sluiten