Zoho Projects

zoho-projects
Zoho projects GRATIS UITPROBEREN

Zoho Projects

Binnen veel bedrijven werkt men op projectbasis. Elk project moet zo goed en spoedig mogelijk verlopen. Hierbij is structureel werken essentieel. Met Zoho Projects weet u zeker dat u efficiënt werkt. Het helpt u op veel verschillende vlakken zodat u projecten op een goede manier afgerond worden. De Zoho Projects applicatie zorgt ervoor dat u het werk altijd, overal en op tijd af krijgt.

Planning

De planning van een project is belangrijk. Zoho Projects kent diverse features om de planning te stroomlijnen. Een goede planning geeft rust. Dus verdeel de taken in een project over een aantal mensen. Stel in het systeem in hoe lang een specifieke taak mag duren, geef uw collega’s een rol en laat weten wanneer zij met een volgende taak kunnen beginnen. Vaak is voor een juiste facturatie een goede urenregistratie een absolute must. Hou met Zoho Projects gemakkelijk bij hoeveel uren u gewerkt heeft en hoeveel uur u dus moet registeren.

Bronnen

De bronnen die u gebuikt voor uw project zijn erg belangrijk om bij te houden. Hierbij moet u niet alleen denken aan de documenten die u gebruikt, maar ook uw contacten. Voor uw bronnen biedt Zoho Projects dan ook een aantal verschillende features. Zo kunt u verslagen bijhouden die laten zien hoe lang en waaraan u gewerkt heeft, en hoeveel tijd u daaraan zou moeten besteden die maand. Ook is er een database beschikbaar bij Zoho Projects waarin u al uw documenten kunt bijhouden. Daarnaast kunt u bijhouden waar problemen in uw project zitten en of deze opgelost zijn of niet. Bovendien is er een chat waar in u binnen het project met elkaar kunt communiceren. Ook kunt u meerdere pagina’s aanmaken, zodat uw project beter gestructureerd is.

Integratie

Zoho Projects werkt samen met verschillende platforms zodat u gerichter en sneller kan werken. Zo kunt u al uw documenten integreren met Dropbox en Google Apps. Doordat al deze applicaties online werken zijn ze makkelijk te integreren met elkaar en optimaliseert het de manier van werken. Bovendien kunt u Zoho Projects gebruiken op uw iPhone en/of Android telefoon.

Meer weten?

GeeFirm is gecertificeerd Zoho specialist in Nederland. Zou u meer willen weten over Zoho Projects neem dan contact met ons op. Of probeer het nu gratis uit.

Probeer nu
Sluiten