Zoho Recruit

zoho-recruit
Zoho recruit gratis uitproberen

Zoho Recruit

Zoho Recruit helpt u met het beheren van werving en selectie van nieuw personeel. Op zoek naar nieuwe werknemers? Via de online applicatie van Zoho Recruit kunt u op een groot aantal verschillende platforms een vacature plaatsen. De vacature komt dus op websites, Social Media en op vacaturebanken terecht. Alle binnengekomen CV’s staan in de cloud. U kunt ze gemakkelijk vinden via documenten en e-mails in Zoho Recruit.

Wat biedt Zoho Recruit?

Maak met Zoho Recruit een carrière pagina aan en presenteer uw bedrijf aan uw sollicitanten. Importeer kandidaten gemakkelijk in de database van Zoho. De kandidaten kunnen zelf ook inloggen, zodat zij het sollicitatieproces kunnen volgen.
Daarnaast volgt Zoho Recruit Social Media activiteiten van kandidaten. Bovendien kunt activiteiten zoals een sollicitatie via de online applicatie inplannen.


Bewerk en sorteer data van kandidaten. Binnen Zoho Recruit kunt u aangepaste velden zelf aanmaken en definiëren. Hierdoor kunt u nog sneller door de database zoeken. Maak verslagen van werknemers, oproepkrachten en zzp’ers. Stel modules op en bepaal welke data wordt gedeeld met welke personen. Ook geeft Zoho Recruit u de mogelijkheid om te integreren met andere software zoals Zoho CRM en Google Apps.

Voordelen van Zoho Recruit

  • Een zeer gedetailleerd overzicht van klanten, sollicitanten en contactpersonen
  • Werving en Selectie via een online tool
  • Biedt inzicht in tijd en kosten van een wervingsproces
  • Vindt snel de perfecte kandidaten voor openstaande functies
  • Manage uw kandidaten, klanten en contactpersonen op een plek in de cloud
  • Houdt iedereen binnen uw bedrijf op de hoogte
  • Overzichtelijk en betaalbaar wervingssysteem

Meer weten?

GeeFirm is gecertificeerd Zoho specialist in Nederland. Zou u meer willen weten over Zoho CRM neem dan contact met ons op. Of probeer het nu gratis uit.

Probeer nu
Sluiten