Zoho Survey

zoho-survey
Zoho Survey GRATIS UITPROBEREN

Gemakkelijk enquêteren

Creëer in enkele minuten vragenlijsten met Zoho Survey. Deze vragenlijsten kan u naar uw eigen wensen ontwerpen, maar u kunt ook tijd besparen door een template te gebruiken die overeenkomt met behoeftes van jouw bedrijf. Binnen enkele seconden kan u beginnen met het ontwerpen van uw vragenlijst. Zoho Survey heeft meerdere aanpasbare thema's tot zijn beschikking. Hierdoor is het gemakkelijk om uw vragenlijst er aantrekkelijk uit te laten zien. Bovendien kunt u de vragenlijst er professioneel uit laten zien. Dit doet u gemakkelijk door uw eigen logo in de header te plaatsen. Hiermee laat u aan uw deelnemers ook meteen zien wie de vragenlijst afneemt.

Bereik al uw klanten

De vragenlijsten die gemaakt zijn met Zoho Survey zijn gemakkelijk te delen via Social Media waardoor u het publiek dat u wil bevragen gemakkelijk kan bereiken. Zo kunt u de vragenlijst delen via Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, E-mail, web-links en zelfs offline. Dus wanneer er geen Wifi verbinding is, kunnen uw respondenten toch gemakkelijk deelnemen aan de vragenlijst.

Zoho-survey-offline

Meer voordelen van Zoho Survey

Zo kunt u de vragenlijst ook koppelen aan Zoho Campaigns. Hiermee kunt u moeiteloos gepersonaliseerde uitnodigingen versturen voor de vragenlijst aan klanten en potentiële klanten.
Ook kunnen de deelnemers eenvoudig de taal kiezen waarin zij de vragenlijst willen beantwoorden. Zoho Survey vertaalt de vragenlijst dan automatisch naar de door de deelnemer gekozen taal. Zoho Survey past de vragenlijsten automatisch aan aan het apparaat waarop het geopend wordt, dus de deelnemers kunnen met elk device deelnemen aan de vragenlijst.

Meer weten?

GeeFirm is gecertificeerd Zoho specialist in Nederland. Zou u meer willen weten over Zoho Survey neem dan contact met ons op. Of probeer het nu gratis uit.

Probeer nu
Sluiten