Workflow

Workflow optimalisatie? We koppelen alles aan elkaar.

Ooit alle stappen van het verkoopproces binnen uw bedrijf in beeld gebracht? Zou het niet handig zijn als deze stappen onderling zijn gekoppeld? Wij analyseren de huidige workflow en komen bij de inrichting en implementaties van cloud oplossingen met verbeteringen.

wokflow-1

We hanteren daarbij een full-service-concept om te komen tot een volledig webbased werkende omgeving. Lees inclusief projectmanagement, implementatie, datamigratie, integratie, training, support en ondersteuning.

Full service concept voor webbased-workflow-optimalisatie

Om workflow optimalisatie te realiseren kunt u kijken naar het onder meer weghalen van verspillingen, het anders inrichten van uw werkzaamheden en het verleggen van verantwoordelijkheden. Vanuit het perspectief van de bestuurder/management, die ‘in control’ wil zijn, is het zaak de om verbeteringen in de workflow op duurzame en structurele wijze door te voeren.

De uitdaging is het voorkomen van maatwerk, dat is voor ons een No-Go area. we zoeken liever de grensen van het mogelijke op binnen Google for Work als Zoho Business Applications

Kantoorautomatisering geïntegreerd met Business Apps
Email, Agenda, Office en Fileserver als fundament geïntegreerd met alle business applicaties (Campaigns, CRM, Projects, Books, Support, Recruit etc.).

Projectmanagement integratie met urenregistratie en facturatie
Vanuit het centrale eco-systeem (de browser) werken en samenwerken aan projecten en tegelijkertijd uren registreren vanaf uw smartphone, het kan!

Contactpagina integratie met CRM
Via webbased formulieren kunnen de door de websitebezoeker ingevulde gegevens op de contactpagina automatisch worden toegevoegd aan CRM.

Website integratie met de klantenservice
Geef klanten een self-service-ingang op internet en krijg grip op after sales en klanttevredenheid met een webbased support oplossing gekoppeld aan CRM of ga in gesprek met website bezoekers, middels interactieve chat komt u in contact met nieuwe klanten als of ze "in de winkel" staan.

CRM integratie met Projectmanagement
Na de verkoop start het project. De voortgang, openstaande taken, benodigde documenten heb alles bij de hand voor in één webbased eco-systeem

Business Intelligence rapportage en intranet
Krachtige feedback over in systemen ingevoerde data door grafieken en tabellen, ontvang dagelijks, wekelijks, maandelijks automatisch rapportages

Sluiten