Bellen via de cloud

Wanneer je wilt gaan “Bellen via de Cloud” van INTERNET OVERAL dan beschik je in één keer over alle functies van een hypermoderne telefooncentrale (Vast-Mobiel-Draadloos).

Bellen vanuit de Cloud is bellen zoals u gewend bent maar dan zonder centrale, zonder ISDN, zonder dure tikken. Bellen via de cloud heeft veel allerlei mogelijkheden als integratie met Google Apps en CRM systemen. Hierdoor vergroot je je bereikbaarheid enorm. Ook je Smartphone kan onderdeel zijn van de cloud telefonie centrale.

Keuzemenu’s, huntgroepen, verschillende voicemails voor overdag en avond, een zakelijk nummer doorschakelen naar je mobiel? Het kan allemaal! Kies voor een moderne telefonie oplossing uit de cloud van INTERNET OVERAL.

broadsoft-app-iphone-android

Als je gebruik maakt van cloud telefonie, heb je daarvoor ook speciale toestellen nodig. INTERNET OVERAL levert voorgeprogrammeerde Gigaset apparatuur, VoIP accounts, telefoonnummers en verzorgt de inrichting van de centrale. Samen met de klant kijken we of de bestaande internetaansluiting en het LAN geschikt is. Als op dit punt verbetering noodzakelijk zorgt INTERNET OVERAL voor een oplossing.

Deel dit bericht:

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Voornaam*
Achternaam*
Email*
Neem de code over
Reload
Sluiten