Google Apps implementatie

Google Apps implementatie

Overweegt u om over te stappen Naar Google Apps en zit u in uw maag met de Google Apps Implementatie, dan is het goed te weten hoe e.e.a. verloopt. Als aanbieder een google Apps iplementatie specialist kunnen we bogen op een brede ervaring van vele succesvolle Google Apps implementaties (zie referenties).

Kenmerken Google Apps implementatie

We beschikken over getrainde senior consultants die menig overstap hebben begeleid, Zij zijn in staat om uw bedrijf te begeleiden bij de overstap naar Google Apps. Met ons team nemen we de zorg uit handen. Vooraf wordt een helder Google Apps implemetatie plan opgesteld zodat je weet wanneer wat staat te gebeuren. Dankzij onze kennis kunnen bedrijven zich bezig houden met de dagelijkse gang van zaken terwijl wij de Google Apps implementatie verzorgen (in een korte doorlooptijd).

Waarom een Google Apps implementatie door Reseller / Partner

Veel van onze klanten in het MKB kiezen voor een installatie door een Google Apps partner vanwege de aanwezige specialistische kennis van zowel MS Exchange omgevingen als cloud, telecom, web en IT. Een belangrijke component bij een Google Apps implementatie is zorgen dat het technisch allemaal perfect werkt. Denk bijvoorbeeld aan mail routering tijdens de overgang van bijvoorbeeld Exchange naar Google Apps.

INTERNET OVERAL past het train-de-trainer principe toe waardoor een kernteam van gebruikers binnen de organisatie als ambassadeur zijn werk kan doen. We verzorgen deze opleidingen als Google Apps implementatie specialist met regelmaat en we streven ernaar om bedrijven zo snel mogelijk zelfredzaam te maken. Ook na oplevring kan men aankloppen voor ondersteuning en support.

Google Apps implementatie begeleiding

Wij bieden u een aantal hulpmiddelen om de overstap soepel te laten verlopen. Stap voor stap zal de Google Apps implementatie plaatsvinden. Onze Google Apps Implementatie service is bedoeld om uw gebruikers vlot op weg te helpen naar een efficiëntere, productievere communicatie en samenwerking.

Van groot belang is het changemanagement om medewerkers de nieuwe omgeving te laten gebruiken en het doel van de inzet van applicaties. Bij overstappen naar een nieuwe toekomstvaste infrastructuur is het zaak dat je vooraf weet waar je aan begint. Bij overstappen naar de 100% cloud based werken worden doorgaans veranderingen in het werkproces doorgevoerd. Wij helpen en begeleiden de klant tijdens het volledige migratietraject met de data- en mail-migratie, applicatie integratie, gebruikerstraining en advies.

Google Apps implementatie? Kies voor MKB specialist INTERNET OVERAL

Inmiddels is werken via internet en online dienstverlening een must voor ieder bedrijf. Steeds meer applicaties en software moet webbased beschikbaar zijn. Wil je ook je medewerkers onafhankelijk van tijd en plaast in de cloud laten werken, met INTERNET OVERAL kan je via laptop, smartphone of tablet samenwerken en communiceren. INTERNET OVERAL zorgt voor de overstap naar de Google Apps inclusief inrichting, training en permanente begeleiding.

Kennismaken?

Deel dit bericht:

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Voornaam*
Achternaam*
Email*
Neem de code over
Reload
Sluiten