INTERNET OVERAL, overal via internet kunnen werken

Inmiddels kunnen we overal wel het internet op, maar kunt u ook over het internet op om uw werk te doen?

Inmiddels kunnen we overal wel het internet op, maar kunt u ook het internet op om uw werk te doen?

INTERNET OVERAL, overal via internet kunnen werken

Toegang tot uw bedrijfsinformatie verloopt niet altijd even gemakkelijk. INTERNET OVERAL biedt bedrijven oplossingen waarmee u web-based toegang krijgt tot uw email en bedrijfsdata maar ook tot bijvoorbeeld klantregistratiesystemen en of projectmanagement omgevingen. Zorgeloos mobiel werken is dankzij de cloud mogelijk.

Een online werkplek van INTERNET OVERAL is samengesteld uit zakelijke Google diensten, applicaties van Zoho of bijvoorbeeld gevirtualiseerde servers in het datacenter van ReasonNet. Tegen een vast bedrag per maand beschikt u over de zekerheid van een flexibele en veilige werkplekomgeving met applicaties naar keuze. Een betrouwbare oplossing zonder zorgen en risico’s.

Inmiddels is werken via internet en online dienstverlening een must voor ieder bedrijf. Steeds meer applicaties en software zijn via de cloud toegankelijk. Medewerkers willen onafhankelijk van tijd en locatie hun werk kunnen doen. Met INTERNET OVERAL kunt u via laptop, smartphone of tablet samenwerken en communiceren. INTERNET OVERAL zorgt voor de overstap naar de cloud, inrichting en de techniek en permanente begeleiding.

Kennismaken?

Deel dit bericht:

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Voornaam*
Achternaam*
Email*
Neem de code over
Reload
Sluiten