Persbericht oprichting GeeFirm

Portfolio bericht - AllSolutions, Internet Overal, Synmotive

GeeFirm opgericht

Amsterdam, 6 oktober 2015. De nieuwe onderneming GeeFirm is opgericht door Saas-ERP leverancier AllSolutions en Google-partner Synmotive en Google- en Zoho-partner Internet Overal. GeeFirm is gevestigd in Amsterdam, Den Bosch en Woerden. Deze strategische partnership gaat internationaal ERP-software distribueren voor professional services organisaties.

www.geefirm.com

Persbericht

GeeFirm opgericht

Amsterdam, 6 oktober 2015. AllSolutions, leverancier van SaaS ERP software, is een strategische partnership aangegaan met Internet Overal en Synmotive. De partnership is vormgegeven in het nieuw opgerichte GeeFirm BV. Tegelijkertijd heeft GeeFirm alle aandelen in Internet Overal en Synmotive verworven. Oprichters Jean-Paul Damen (Internet Overal) en Jeroen Hovinga (Synmotive) vormen met AllSolutions het management van GeeFirm.

Leo Koster, CEO van AllSolutions: “GeeFirm heeft een exclusieve en internationale focus op ERP voor professional services organisations. Deze bedrijven hebben bij uitstek behoefte aan SaaS-ERP. Juist voor de doelgroep bedrijven onderscheidt GeeFirm zich met Zoho-proposities en diepe integratie met Google-for-Work. Deze elegante en flexibele toepassingen spreken de doelgroep bijzonder aan”.

Jean-Paul Damen: “GeeFirm benut de ervaring van AllSolutions met online-ERP om unieke geïntegreerde ERP-proposities aan te bieden”. Jeroen Hovinga: “Met deze nieuwe strategische samenwerking in GeeFirm komen er krachtige ERP-configuraties voor professional services in beeld.”

Over AllSolutions

AllSolutions levert ERP-software voor zakelijke dienstverleners, projectorganisaties, verenigingen en service organisaties. De software van AllSolutions is een volledige SaaS-oplossing met ruim 90.000 dagelijkse gebruikers in 24 landen. In december 2014 hebben Leo Koster (CEO), Wout Klok (general manager) en AllSolutions het aandelenbelang gekocht van private equity partner Dolfin Capital. Deze transactie is deels gefinancierd door Main Mezzanine Capital.

Over Internet Overal

Sinds 2007 biedt Internet Overal bedrijven de overstap van een traditionele IT omgeving naar cloud based werken. Internet Overal is Zoho, VOIP en Telecom specialist in Nederland. Voor organisaties die de klant centraal willen stellen, is Zoho CRM is een krachtig en modulair pakket dat eenvoudig in gebruik is en aansluit op sales, marketing en service behoeften. Internet Overal helpt bedrijven met het ontwerp van een high performance organisatie, implementatie en training van medewerkers. Zoho Corporation (USA) bedient wereldwijd enkele miljoenen cloud based business application gebruikers. Internet Overal is Zoho Alliance Partner in Nederland voor alle diensten en is tevens Google-for-Work Partner.

Over Synmotive

Synmotive helpt sinds 2010 bedrijven beter te presteren door Google Apps for Work te implementeren en te integreren met CRM- en ERP-systemen als SAP all-in-one, Salesforce, Exact, Twinfield en Newbase. Synmotive adviseert over effectieve inrichting van de volledige IT-omgeving van de klant. Synmotive is Google for Work Partner.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

AllSolutions, Wout Klok (general manager) of Laura Heesters (communicatie), 0348-430110. GeeFirm, Jean-Paul Damen (directeur) of Jeroen Hovinga (directeur), 085-4884466

Deel dit bericht:

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Voornaam*
Achternaam*
Email*
Neem de code over
Reload
Sluiten