Servers naar de cloud

Een Cloud Server biedt veel voordelen ten opzichte van een eigen server. Naast de functionele voordelen en het feit dat u geen zorgen meer heeft over een Cloud Server, gelden onderstaande voordelen voor bedrijven die zelf een server binnen het eigen bedrijf hebben.

Een Cloud Server is een virtuele server die u de flexibiliteit geeft om rekenkracht, geheugen, data-opslag en dataverkeer geheel af te stemmen op uw bedrijfsbehoeften. De technische infrastructuur is volledig ingericht op veiligheid van data en privacybescherming. Kosten zijn absoluut lager, je betaalt alleen voor de capaciteit die nodig is (CPU, memory, storage, SLA, security).

De INTERNET OVERAL virtual datacenter omgeving draait op de best denkbare hardware en deze is geplaatst in geografisch gescheiden datacenters die aan elkaar gekoppeld zijn met behulp van redundante glasvezelverbindingen. Ons doel is om de verwachtingen van MKB klanten te overtreffen. INTERNET OVERAL biedt een Cloud Server oplossingen in diverse vormen.

Kennismaken?

Deel dit bericht:

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Voornaam*
Achternaam*
Email*
Neem de code over
Reload
Sluiten