Zoho Alliance Partner

Zoho Alliance Partner sinds 2011

Niet alleen voor Zoho CRM maar voor alle cloud bedrijfsapplicaties kan je terecht bij Zoho Alliance partner INTERNET OVERAL. Als aanbieder is Zoho specialist op het gebied van online kantoorapplicaties, denk hierbij aan busines software als:

  • Zoho CRM
  • Zoho Projects
  • Zoho HR
  • Zoho Invoicing

Daarnaast bieden we als Zoho Alliance Partner tal van andere Zoho software oplossingen voor zakelijke productiviteit en samenwerking.

Veel van onze klanten in het MKB kiezen voor een installatie door een Zoho Alliance partner de kortere implementatie tijd. MIddels het train-de-trainer principe wordt een kernteam van gebruikers opgeleid die vervolgens binnen de organisatie de uitrol voor hun rekening kunnen nemen.

INTERNET OVERAL verzorgt als Zoho Alliance partner tal van trainingen en opleidingen om bedrijven zo snel mogelijk zelfredzaam te maken. Bovendien kan je bij ons aankloppen wanneer er koppelingen met websites, email-infrastructuren of campagne-tooling dient te worden gerealiseerd.

INTERNET OVERAL profileert zich als partij waarbij je terecht kunt niet alleen voor één dienst maar voor integrale oplossingen. Als Zoho Alliance partner kijken we niet alleen naar de rol van bedrijfsapplicaties maar veel meer nog naar de mate van acceptatie van de geleverde Zoho services binnen bedrijven.

Van groot belang is het changemanagement om medewerkers de nieuwe omgeving te laten gebruiken en het doel van de inzet van applicaties. Per slot van rekening wilt u een zorgeloze bedrijfsvoering en niet gewoon een applicatie kopen.

GAPS_RADARIO

Kies voor een specialist, kies voor een Zoho Alliance Partner

Inmiddels is werken via internet en online dienstverlening een must voor ieder bedrijf. Steeds meer applicaties en software moet webbased beschikbaar zijn. Wil je ook je medewerkers onafhankelijk van tijd en plaast in de cloud laten werken, met INTERNET OVERAL kan jeu via laptop, smartphone of tablet samenwerken en communiceren. INTERNET OVERAL zorgt voor de overstap naar de cloud, inrichting, de techniek, training en permanente begeleiding.

Kennismaken?

INTERNET OVERAL is Zoho Alliance Partner en reseller in Nederland en implementeert cloud oplossingen binnen het MKB. Vanwege de kennis van Cloud, Telecom, Web en IT wordt met regelmaat een beroep gedaan door ondernemers om hen te helpen bij de inrichting van workflows.

Deel dit bericht:

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Voornaam*
Achternaam*
Email*
Neem de code over
Reload
Sluiten