Zoho CRM certified consultant

Zoho CRM certified consultant

Zoekt u een gekwalificeerde en ervaren Zoho CRM consultant? INTERNET OVERAL beschikt over diverse Certified Consultants voor de implementatie en training van Zoho CRM en andere bedrijfsapplicaties in Nederland en daarbuiten. Wij zijn thuis in de volgende omgevingen.

  • Zoho CRM
  • Zoho Projects
  • Zoho HR
  • Zoho Invoicing
  • Zoho Docs
  • Zoho Recruit
  • Zoho Creator

Buiten de diensten die worden aangeboden vanuit de rol als Nederlandse Alliance Partner bieden we bedrijven tal van andere cloud software oplossingen voor zakelijke productiviteit en samenwerking.

Waarom kiezen voor Zoho CRM certified consultant

Veel van onze klanten in het MKB kiezen voor een installatie door een Zoho CRM certified consultant. Dit levert voordelen op als een kortere implementatie tijd en er wordt meer uit het CRM systeem gehaald. Middels het train-de-trainer principe wordt door de Zoho CRM certified consultant een kernteam van gebruikers opgeleid die nadien fungeren als ambassadeurs binnen het bedrijf van de opdrachtgever. Wanneer een klant kiest voor een doe-het-zelf installatie is in plaats van deze bij een Zoho CRM certified consultant neer te leggen dan moeten ze het wiel zelf uitvinden hetgeen in de praktijk veel tijd kost.

INTERNET OVERAL geeft met haar Zoho CRM certified consultants trainingen en opleidingen met de insteek bedrijven zo snel mogelijk zelfredzaam te maken. Uiteraard kunnen bedrijven ervoor kiezen om de request for changes te blijven delegeren aan onze Zoho CRM certified consultants. We nemen u graag de zorg uit handen als het gaat om koppelingen met websites, email-infrastructuren of campagne-tooling of andere wensen waarbij integratie met Zoho CRM door één van de consultants dient te worden uitgevoerd.

Zoho CRM certified consultant en MKB Partner

INTERNET OVERAL profileert zich als partij waarbij je terecht kunt niet alleen voor één dienst maar voor integrale oplossingen. Zoho CRM certified consultants onderzoeken de vraagstukken bij opdrachtgevers en komen met een uitgebreid en transparant plan van aanpak.

Belangrijk daarbij is de organisatie mee krijgen (changemanagement) ofwel de uitdaging om medewerkers de nieuwe omgeving te laten gebruiken. Per slot van rekening wilt u een zorgeloze bedrijfsvoering en niet gewoon een applicatie kopen.

jpdamen-2

Zoho CRM implementeren? Vraag om een Zoho CRM certified consultant

Inmiddels is werken via internet en online dienstverlening een must voor ieder bedrijf. Steeds meer applicaties en software moet webbased beschikbaar zijn. Wil je ook je medewerkers onafhankelijk van tijd en plaats in de cloud laten werken, met INTERNET OVERAL kan je via laptop, smartphone of tablet samenwerken en communiceren. INTERNET OVERAL zorgt voor de overstap naar de cloud, inrichting, de techniek, training en permanente begeleiding.

Ook overal werken via internet?

Kennismaken?

INTERNET OVERAL is heeft de beschikking over enkele Zoho CRM certified consultants en is Alliance Partner / reseller in Nederland voor alle Zoho applicaties. We zijn gespecialiseerd in het beheer, levering en implementatie van cloud oplossingen binnen het MKB. Vanwege de kennis van Cloud, Telecom, Web en IT wordt met regelmaat een beroep op onze Zoho CRM certified consultants gedaan om hen te helpen bij de inrichting van workflows.

Deel dit bericht:

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Voornaam*
Achternaam*
Email*
Neem de code over
Reload
Sluiten